Schoonmaakbedrijf Drachten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Drachten? Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende schoonmaakdiensten, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfs-, kantoor- of schoolpand er weer netjes en schoon uitziet. Wij weten hoe belangrijk de hygiëne is op uw werkplek en dragen hier graag ons steentje aan bij. Ons team zorgt ervoor dat we glans geven aan iedere dag.

Schoonmaakbedrijf Drachten

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Drachten? Doordat wij gespecialiseerd zijn in verschillende schoonmaakdiensten, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfs-, kantoor- of schoolpand er weer netjes en schoon uitziet. Wij weten hoe belangrijk de hygiëne is op uw werkplek en dragen hier graag ons steentje aan bij. Ons team zorgt ervoor dat we glans geven aan iedere dag.

Interieurverzorging

Werken in een schone omgeving draagt bij aan de functionaliteit en gezondheid van jouw werknemers. Bij Schoonmaakbedrijf Kuipers helpen wij daar graag aan mee, door ervoor te zorgen dat de werkplek schoon en opgeruimd is. We luisteren naar onze klanten en zorgen voor een betrouwbare schoonmaak, zodat u de volgende dag weer optimaal kunt genieten van uw werkomgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Dagelijks schoonmaken;
  • Periodiek reinigen;
  • Vloeronderhoud;
  • Klein technisch onderhoud.

Ramen wassen

Binnen Schoonmaakbedrijf Kuipers speelt het wassen van ramen een grote rol. We houden ons graag bezig met het schoonmaken van uw ramen, zowel binnen als buiten, en zorgen ervoor dat uw kantoor, school of bedrijfspand er spik en span uitziet. Met onze eigen gespecialiseerde middelen, ladders, steigers en een eventuele hoogwerker, wassen wij uw ramen streeploos schoon.

Industriele schoonmaak

Er zijn specifieke eisen gesteld aan het schoonmaken van was- en kleedlokalen, maar ook productiehallen rondom machines. Doordat wij VCA gecertificeerd zijn en oog voor detail hebben, nemen wij de schoonmaak van deze productiehallen en lokalen uiterst serieus. We analyseren het productieproces zorgvuldig om te bepalen waar en wanneer onze diensten het meest effectief kunnen worden uitgevoerd. Schoonmaakbedrijf Kuipers zorgt daarom voor een perfecte schoonmaak in Drachten.

Hogedrukreiniging

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis van hogedrukreiniging zijn we de ideale specialist bij het verwijderen van hardnekkig vuil. We werken enkel met de modernste machines en nieuwste technieken waardoor we hard vuil de baas zijn. Ook graffiti verwijderen is geen enkel probleem. Met onze hogedrukreiniger en het gebruik van speciale producten, bent u zo af van het graffitiwerk op uw bedrijfs-, kantoor- of schoolpand in Drachten.

Met onze hogedrukreiniger houden wij ons bezig met:

  • Reinigen van vloeren;
  • Schoonspuiten van alle soorten bestratingen;
  • Afspuiten van gevels;
  • Schoonspuiten van (industriële machines)
  • Graffiti verwijderen.

Riool en afvoer ontstopping

Heeft u last van een verstopte afvoer? Met onze hogedrukreiniger zorgen wij ervoor dat de rioolleidingen rondom uw bedrijf weer gaan stromen. Met behulp van de hogedrukreiniger wordt de leiding weer volledig schoongespoeld en worden de restanten afgevoerd naar de hoofdleiding van het riool. Bij onduidelijkheid over de oorzaak van een lekkage, verstopping of voor inspectie van het leidingstelsel, maken we gebruik van geavanceerde camera-apparatuur voor een snelle en nauwkeurige rioolinspectie. Op basis van de beelden stellen we samen met de opdrachtgever een plan van aanpak op.

Bouwoplevering

Wij verzorgen bouwopleveringen waarbij we winkelpanden, bedrijfsruimten en woningen volledig schoonmaken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om nieuwe vloeren te voorzien van een beschermlaag en is het mogelijk om cementsluiers door ons te laten verwijderen. Bovendien krijgen sanitaire ruimten en keukens na de bouw of verbouwing alle benodigde aandacht, zodat alles écht schoon opgeleverd wordt.

Wij bieden ook de service om het bouwterrein zelf volledig schoon te maken en te ontdoen van alle puin en rondslingerende materialen. Het is hierbij mogelijk om ons periodiek in te huren. De schoonmaak van de bouwketen nemen wij ook graag op ons. Het is een ruimte waar veel wordt gegeten en/of gewerkt wordt, dus het is belangrijk dat deze wekelijks wordt schoongemaakt om zo de kans op ongedierte te verminderen.

Waarom Schoonmaakbedrijf Kuipers?

Wij zijn uw lokale partner in Drachten voor professionele schoonmaakdiensten, met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons ervaren team staat klaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw werkplekken in optimale conditie te houden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Direct naar

agsdix-fas fa-plus
agsdix-fas fa-plus
agsdix-fas fa-plus
agsdix-fas fa-plus
agsdix-fas fa-plus

Interesse?

Wij nemen alle schoonmaakactiviteiten over die niet tot de kernactiviteiten van u als opdracht gever behoren. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.